Evelien Seinen

Eigenaar/Coach SeinCoach

Als dochter van een professionele hulpverlener was en is het voor mij vanzelfsprekend dat ieder mens verborgen kwaliteiten heeft. In zekere zin ben ik mijn hele leven al aan het coachen.

Om deze natuurlijke manier van coachen te professionaliseren heb ik een Post Bachelor opleiding “Coaching en Begeleiding” gevolgd. Ik ben gecertificeerd coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO). Ik hanteer de ethische gedragscode en leveringsvoorwaarden van de NOBCO. Ik heb een warme en respectvolle doch confronterende stijl van coachen. Ik houd niet van theoretische verhalen maar van een praktische en directe aanpak. Hoewel we op de diepere lagen werken, houd ik het graag gezellig, simpel en luchtig. Rust en vertrouwen uitstralen, respecteren, meebewegen, vertrouwen geven.

Jij wilt immers snel weer verder!

REVIEWS over Seincoach en Evelien Seinen

Tineke (verpleegkundige)
SeinCoach geeft mij een positief zelfbeeld.

Vic (adviseur/ontwikkelaar in de bouw)
Ik word gewoon geweldig blij van SeinCoach.

Mathilde (kraamverzorgster)
Evelien hield me op een directe doch zachte manier een spiegel voor. Nu begrijp ik mezelf.

Hendrik (bankmedewerker)
Op een risicoloze wijze kon ik m’n verhaal bij haar kwijt,

Pytsje (fysiotherapeute)
Evelien Seinen is sinds voorjaar 2008 werkzaam bij ons als coach. Dit doet ze met veel enthousiasme. Wat ik goed vind aan haar is dat ze oplossingen aandraagt, maar je ook aanzet om zelf met oplossingen te komen. Ze is nooit oordelend, laat je in je waarde. Ze geeft me het gevoel betrokken te zijn, zonder dat ze zichzelf wil opdringen.
Ze heeft altijd een luisterend oor. Het geeft mij een goed gevoel Evelien om me heen te hebben. Ze geeft rust.

Rik (ondernemer ICT)
Voor de sessies met Evelien had ik regelmatig het gevoel dat ik achter mezelf aanliep. Chaos, rusteloosheid en een tekort aan tijd leverden mij veel stress op. Evelien heeft mij zelf in laten zien dat ik meer gestructureerd mijn zaken kan oppakken. Hier heeft ze mij op een leuke manier, met interessante oefeningen, bewust van gemaakt. In de loop van de sessies zag ik ook in dat structuur binnen een bedrijf op langere termijn veel oplevert. Evelien was tijdens de sessies zelf erg open, waardoor er een heel ontspannen en gemoedelijke sfeer ontstond.